Loading Events
Find Events

Upcoming Events

Events List Navigation

June 2017

Crescendo: Ung Filharmoni sommersamling 2017

18 June - 23 June

Ung Filharmoni har en ukes sommersamling under ledelse av dirigent Peter Stark. Uken inkluderer tutti- og gruppeprøver med instruktører fra Oslo-Filharmonien, samt individuell oppfølging. Det blir også mesterklasser, foredrag og workshops. Uken avsluttes med framførelse av Berlioz’ Symphonie Fantastique. For mer info se www.ungfilharmoni.no eller Crescendos Facebookside.

Find out more »

Crescendo: Ung Filharmoni i Bølgen Kulturhus

23 June @ 17:00 - 19:00 CEST
Bølgen Kulturhus, Sanden 2
Larvik, 3264 Norway
+ Google Map

Hør Ung Filharmoni fremføre et av verdens store symfoniske verker, Berlioz ‘Symphonie Fantastique’! Denne konserten er avslutningen på deres sommersamling med instruktører fra Oslo-Filharmonien. Dirigent er Peter Stark.

Find out more »

Valdres sommerballett: Helter og heltinner

25 June @ 18:00 - 19:30 CEST
Kulturhuset Fagernes, Jernbanevegen 22
Fagernes, 2900 Norway
+ Google Map

Ledende internasjonale ballettstjerner danser sammen med talentene i Valdres sommerballet i forestillingen Helter og heltinner i Kulturhuset på Fagernes 25. juni. Les mer og finn billetter her.

Find out more »

Valdres sommerballett: Fransk poesi

26 June @ 21:00 - 22:00 CEST
Valdres Folkehøgskole, Kongsvegen 75
Leira, 2920 Norway
+ Google Map

26. juni holdes det en fortryllende franskinspirert kveldskonsert på Valdres folkehøgskole. I forestillingen vil et av talentene fra Norsk Sommerballett danse. Billetter her.

Find out more »

Valdres Sommerballett: Fabler fortalt med dans

29 June @ 19:00 - 20:30 CEST
Kulturhuset Fagernes, Jernbanevegen 22
Fagernes, 2900 Norway
+ Google Map

Det blir gallaforestilling med ledende internasjonale ballettstjerner og unge talenter fra Valdres Sommerballett i Kulturhuset på Fagernes 29. juni. Billetter og mer informasjon her.

Find out more »

Valdres sommerballett: Elevaften

30 June @ 18:00 - 20:00 CEST
Kulturhuset Fagernes, Jernbanevegen 22
Fagernes, 2900 Norway
+ Google Map

30. juni er det elevaften for Valdres sommerballett på Fagenes Kulturhus. Her kan publikum se noe av det balletttalentene jobber med på sommerskole i Valdres. Inngangen er gratis. Mer informasjon her.

Find out more »
July 2017

Riddu Riđđu arrangeres

12 July - 16 July

12. - 16. juli arrangeres Riddu Riđđu, hvor Talent Norge-programmet Riddu Sessions er en del av festivalen. Les mer her: http://riddu.no/nb  

Find out more »

Urfremføring av Espen Berg -JazZtipend på Moldejazz

17 July @ 20:00 - 21:00 CEST

Fjorårets jazZtipendiat, Espen Berg, har valgt ut et stjernelag av en besetning for sin versjon av Trondheim Jazzorkester. Les mer her.

Find out more »
August 2017

FilmLab Norge: Søknadsfrist opptak nytt kull

5 August

FilmLab Norge er et ettårig talentutviklingsprogram for filmskapere mellom endt utdanning og profesjonelt virke. Målet for programmet er å tydeliggjøre deltakernes fortellerstemme og styrke talentenes kobling til bransjen. Mer informasjon her: www.filmport.no/Mediefabrikken/Articles/FilmLab---nytt-nasjonalt-talentutviklingsprogram/

Find out more »

Prof. Jiri Hlinka Klaverakademi: Søkandsfrist mesterklasser.

15 August

Prof. Jiri Hlinka Klaverakademi inviterer til internasjonale pianomesterklasser på Rekstensamlingene i Bergen 3.-10. september. Mesterklassene er åpne for studenter og unge etablerte pianister på høyt internasjonalt nivå. I løpet av mesterklassedagene får deltakerne ta del i mesterklasser, foredrag og konserter, samt rikelig med muligheter for øving på Rekstensamlingenes tolv pianoer og flygler. Søknadsfrist til mesterklassen: 15. august Les mer om mesterklassen og hvordan du kan søke på www.klaverakademiet.no

Find out more »
+ Export Events