Fagsamlinger 2021-2022

Fagsamlingene i ArtEx er både for ArtEx-deltakere og øvrige deltakere i Talent Norges satsinger. Over to år arrangeres åtte fagsamlinger med ulike tema. I tillegg har ArtEx deltagerne tilgang på et samarbeid med Olympiatoppens prestasjonsklynge, et prestasjonsmiljø på tvers av samfunnssektorer og inkluderer i dag virksomheter som NRK, Smart Innovation Norway og Talent Norge.

De åtte fagsamlingene i ArtEx fordyper seg innen ulike temaer. På dag to av alle fagsamlingene får du som talent eller prosjektleder i en av Talent Norges satsinger en unik mulighet til å møte de andre deltakerne i Talent Norge, delta i kunnskapsdelingen på tvers og la deg inspirere av fremstående kunstnere. Allerede nå kan du melde deg på til kommende samlinger til monica@talentnorge.no for å sikre deg plass.

 

Kommende samlinger:

Prestasjonskonferansen 2021, Arena Bjørvika.  

Dato: 22. og 23. november

  • Gjennomføres i, på og mellom Bjørvikas fantastiske kulturbygninger.
  • I 2021 belyser og arbeider Olympiatoppens prestasjonsklynge med prestasjonsindikatoren «arena» og arenaens betydning for utvikling og prestasjon på høyt internasjonalt nivå.
  • Hvordan jobber sterke prestasjonsmiljøer med å utvikle, utnytte, endre, ha kontinuitet i og effekten av det å bytte arenaer? Hva legger vi inn i arenaen? Og hvordan påvirker arenaen vårt tenkesett, adferd og samhandling?

 

Tidligere samlinger:

Utøverstimuli med Olympiatoppens prestasjonsklynge

Dato: 14. September 

  • Rom for talentutvikling: Hva er talent - og hva er talentutvikling?
  • Vi belyser temaet gjennom et innblikk i følgeforskningen som er gjort av talentutviklingsprogrammet FilmLab i Norge 2016 -2019.
  • Vi får besøk av filmprodusent Andrea Berentsen Ottmar. Hun har vært en del av programmet det er forsket på og deler erfaringer om tilbakemeldingskultur. Hun forteller også fra sin deltakelse på filmfestivalen i Cannes med Verdens Verste Menneske. Ottmar er første kvinnelige norske filmprodusent med en film i festivalens hovedkonkurranse.
  • Vi tar tematikken videre inn i diskusjoner i plenum og workshops.

 

 

Relatert

09. februar 2022

– Jeg håper å bli enda mer etablert som kunstner i Norge

Idun Baltzersen har allerede godt fotfeste i svenske kunstmiljøer, men tror at ArtEx-programmet kan gi uvurderlig drahjelp til å bli et etablert navn i hjemlandet.

– Jeg håper å bli enda mer etablert som kunstner i Norge
15. desember 2021

– PopUp kan være en utrolig fin mulighet til å bli kjent med nye folk, få nye impulser og inspirasjon

Hilja er en av fem deltakere i Talent Norges nye PopUp-satsing, et ettårig program innen rytmisk musikk for ambisiøse 18- til 25-åringer som allerede holder høyt kunstnerisk nivå.

– PopUp kan være en utrolig fin mulighet til å bli kjent med nye folk, få nye impulser og inspirasjon

Konsert med Lilja i Grieghallen

Superbandet LILJA slapp i fjor sitt svært kritikerroste debutalbum «Marble».

Konsert med Lilja i Grieghallen