Nagelhus Schia Productions 2 : Utdrag fra “Realness”

23.11.2020 / Se utdrag fra forestillingen "Realness" med danserne Anna Benedicte Andresen, Torill Kolsrud, Victor A. O. Pedersen, Panisara Wanlopbanhan, Iannes Bruylant, Elias Bäckebjörk og Vivian Pakkanen!

«Under produksjon» er en fremføring av korte verk, eksperimenter, utkast og skisser laget og fremført av koreografer, dansere og andre kunstnere tilknyttet NSP.

Under produksjon 02 viser utdrag fra Daniel Proiettos dansedrama "Realness", og gir samtidig publikum anledning til å blir bedre kjent med karakterene og stykket i sin helhet gjennom en samtale med koreograf og dansere.

"Realness" er et ellevilt dansedrama av den internasjonalt anerkjente koreografen Daniel Proietto som leker med reality-konseptet, sjangeren vi elsker å hate. Tilsynelatende overflatisk og ekstravagant, går "Realness" bak fasaden og tvinger oss til å konfrontere våre egne fordommer.

Stykket er grensesprengende og sjangeroverskridende i måten det blander elementer fra dans, drama og film. "Realness" består av et fargerikt persongalleri som utfordrer de håndplukkede danserne fra NSP 2 til å spille på et bredt register av talenter og følelser og til å virkelig by på seg selv.

"Realness" har premiere i Bærum Kulturhus januar 2021.
Om Daniel Proietto
Vis mer

Choreography: Daniel Proietto
Dancers from NSP 2: Anna Benedicte Andresen, Torill Kolsrud, Victor A. O. Pedersen, Panisara Wanlopbanhan, Iannes Bruylant, Elias Bäckebjörk, Vivian Pakkanen
Artistic Director NSP: Guro Nagelhus Schia
Assistant Artistic Director NSP: Vebjørn Sundby
Rehearsal Director: Kristin Hjort Inao
Producer: Tara Ishizuka Hassel
Live streaming: Millimedia/Bjørn Kjetil Undem
Produced by Nagelhus Schia Productions (NSP)
Supported by Viken county, Bærum municipality, Talent Norge and The Savings Bank Foundation DNB

Les mer om NSP 2 her.

23. juni 2022

Elias Bäckebjörk - Danser

Jeg startet med musikal dans, og sedan gikk det videre til moderne/nutida dans då det hadde noe som liknede sport. Jag fant samme lag følelse av å danse sammen som å spille ishockey sammen.

Elias Bäckebjörk - Danser
18. juni 2022

Panisara Wanlopbanhan - Danser

"Gjennom programmet har jeg fått muligheten til å utforske en annen side av meg som utøver ved å dykke dypere inn i det teatralske aspektet av scenekunst."

Panisara Wanlopbanhan - Danser
17. juni 2022

Anna Einemo Frøysland - Danser og koreograf

"I starten av programmet følte eg meg som ein bedragar, eg kunne vel aldri bli nokon god leiar? Programmet har gitt meg trua på at mine eigenskapar kan vere ein fordel i ei slik rolle."

Anna Einemo Frøysland - Danser og koreograf