ArtEx fagsamling med øving på agendaen

23.06.2017 / 11. juni ble det arrangert ArtEx- fagsamling med øving som tema. Gjennom foredrag og workshops ble øving belyst fra ulike synsvinkler.

Øving er en viktig del av de fleste utøvende kunstneres daglige praksis, og etterhvert finner de fleste ulike arbeidsmåter som passer for dem. Målet for samlingen var likevel å komme på sporet av generelle prinsipper og praksiser som for mange har vist seg å være virkningsfulle for å få til god øving.

Gjennom foredrag, workshop-arbeid basert på intervjuer, gruppesamtaler og plenumspresentasjoner ble deltagerne invitert til å reflektere over egen øving og utveksle erfaringer og kunnskap med hverandre. De møtte også markante kunstnerprofiler som fortalte sine øvelseshistorier med fokus på utfordringer, erfaringer og særegne faglige problemstillinger innenfor utøvende kunstarter.

Foredrag og inspirasjon ble gitt av Johannes HatfieldAnne Fylling Frøyen, Ingrid Bolsø Bærdal, Even LynneJarle Aambø og Wolfgang Plagge.

Nå ser ArtEx frem mot ny fagsamling helgen 23. – 24. september med tema Estetisk signatur og kunstnerisk stemme.

Alle Talent Norge satsninger er velkommen, vi dekker reise og enkel bevertning.

ArtEx er et talentutviklingssamarbeid mellom Talent Norge, Norges musikkhøgskole, Kunsthøgskolen i Oslo og Den norske filmskolen. Prosjektet er finansiert av Talent Norge og Sparebankstiftelsen DNB.