Ansatte

Maria Mediaas Jørstad

Daglig leder

Utdannet teaterprodusent (Bachelor) ved Dramatiska Institutet i Stockholm 1996–1999 og har bakgrunn som produsent for frigruppene Rubekteater og Verdensteatret i fire år. Har vært ansatt som inspisient/planlegger ved ABC-teatret i Oslo, produksjonssjef ved Hålogaland Teater i Tromsø og tilknyttet Nationaltheatret fra 2001 som produsent og fra 2002 som produksjonssjef/sjefsprodusent. Fra 2007 til 2010 var hun daglig leder for Blixten & co AS – produksjonsselskapet bak Mamma Mia! som ble oppført på Folketeatret – og hadde også ansvaret for å etablere og bygge opp det svenske morsselskapet Blixten & co Abs norske datterselskap, med sponsorer, eiere og samarbeidspartnere. Fra april 2010 har hun vært tilknyttet Nationaltheatret igjen som henholdsvis repertoarplanlegger og sjefsprodusent, før hun tiltrådte som daglig leder i Talent Norge i 2015.

Monica Borg Fure

Prosjektleder

Utdannet skuespiller, i tillegg til grunnfag sosial pedagogikk ved Høgskolen i Telemark (1999–2000), Bachelor i Utviklingsstudier ved Høgskolen i Oslo (2005) og Master i Kunnskapsledelse ved Business School of Copenhagen  (CBS) (2013–2015). Har hatt flere stipend bla. Statens Kunstnerstipend stipend 4 år og vært kunstnerisk leder ved Blendwerk teater; høgskolelektor i skuespillerteknikk på Westerdals Oslo ACT og kampanjeleder for Redd Barna. Har i tillegg hatt en rekke roller i film, TV og teater. Regissør på kortfilmer og teater i Norge. Styremedlem  i Sykehusklovenene  og i utvalg for Statens kunstnerstipend for perioden 2018-2021.

Ansatt som prosjektleder i Talent Norge med spesielt ansvar for talentsatsingen ArtEx.

 

Liv Feragen

Økonomi- og administrasjonssjef

Utdannet siviløkonom fra universitet i Lund i Sverige, og har tidligere vært ansatt i Bjørg Fjell AS som konsulent og deretter økonomisjef i Øra Trevare As. Fra 2011 har hun drevet sitt eget konsulentselskap innen økonomi, før hun begynte i Talent Norge i 2017.