Nyheter

20. januar 2020

– Museer og gallerier kan fremstå mystiske og utilgjengelige, som snarere forvirrer et ungt talent heller enn å begeistre

For en drøy måned var den britiske multimediakunstneren Harold Offeh på besøk i Oslo for å holde en ukes workshop for deltakerne i Talent Norges juniorsatsing “Unge Fototalenter på Henie Onstad”.

17. januar 2020

Talentene fra TILT Grow reiser videre ut i verden

TILT Grow-produksjonene lever videre og gir talentene verdifull turnéerfaring.

15. januar 2020

Suksess i Utrecht for Crescendo og Janine Jansen

Utrecht Internasjonale Kammermusikkfestival ble en fenomenal avslutning på en spesielt aktivt og spennende år for deltakerne i Crescendo Mentorprogram.

15. januar 2020

Møt talentene i Mer Film: Nye Fortellinger

Deltakerne i talentutviklingsprogrammet Mer Film: Nye Fortellinger er offentliggjort. Fem kvinnelige filmskapere skal få veiledning, støtte og tett oppfølging av sine prosjekter de neste tre årene.

07. januar 2020

– Hva er egentlig jazz? Selv sier jeg at jeg spiller musikk

Kontrabassist i bandet General Post Office, Torkil Hjelle, digger krysningen mellom 60-talls frijazz og blues. Men han ofrer gladelig en konservativ 12-takters til fordel for rå energi.

06. januar 2020

ArtEx fagsamling om balanse og forebygging

28. og 29. februar arrangeres den første fagsamlingen i ArtEx 2020!

20. desember 2019

Talent Norges årskavalkade

Ved å samarbeide med kulturaktører i hele landet, forener Talent Norge gode krefter for å dyrke frem de beste. Årskavalkaden tar for seg noen av høydepunktene.

18. desember 2019

Bobby McFerrin, Stargate og stoikere: 18 refleksjoner rundt begrepet inspirasjon

Inspirasjon og kreativitet var temaene som ble tatt opp til diskusjon når ArtEx arrangerte fagsamling 6.-7.desember. Dette er innsikten vi sitter igjen med.

13. desember 2019

Å leve av ordene

Førstkommende søndag inviterer poet, muntlig forteller og scenekunstutvikler Jeaninne M. Harrysson velkommen til slutten på en femårig ferd med TekstLab Inkubator.

11. desember 2019

Fra Manchester-suksess til Nøtteknekkeren med Arktisk Filharmoni

Bare få uker etter braksuksessen med Hallé Orchestra i Manchester, skal deltaker i Dirigentløftets Opptakt og ArtEx, Tabita Berglund, dirigere den tradisjonsrike juleballetten Nøtteknekkeren.