Nyheter

19. november 2019

– Jeg har blitt kastet ut i en ansvarsrolle der framgangen i prosjektene har vært avhengige av at jeg gjør en jobb fra starten

Dansekunstner i TILT Grow, Emilie Marie Karlsen, mener at dette har lært henne å ta større ansvar og ikke vente på at noen skal fortelle henne hva hun skal skal gjøre.

15. november 2019

Et arbeid i dialog og bevegelse - mangfoldige nye forbindelser for Christine Vik Bratvold

Med et mangfold av kommende oppdrag og pågående prosjekter avslutter Christine Vik Bratvold sitt kunstneriske arbeid og deltagelse i TekstLab Inkubator.

15. november 2019

– Skal du komme deg fremover, må du tillate folk å pirke borti dine saker

Robert Lundgren kom inn i en verden som ikke var klar for ham - en uortodoks svenske som gav faen i tidligere normer og nektet å booke samme artist for femte året på rad.

14. november 2019

Vi inviterer til workshop om ubevisst diskriminering

Marie Louise Sunde og Isabelle Ringnes arrangerer workshop som oppspark til Talent Norge og Norsk Tippings store heldagskonferanse om kjønn, strukturer og kulturarv.

14. november 2019

Juleballett og internasjonale konkurranser

Solister, unge talenter og rekrutter fra Valdres Sommerballett har tett program før jul med «Nøtteknekkeren og den allergiske Klara». Neste vår venter internasjonale utfordringer.

13. november 2019

– Å se hva andre driver på med, og hvilke muligheter som finnes, er ikke bare en lettelse, men også direkte inspirerende

Jon Bugge er munnharpespelmann i tillegg til å være en av landets beste hallingdansere blant den yngre garde.

12. november 2019

Høydepunkter fra Dirigentkonferansen

Helgen 8.-10.november var toneangivende miljøer både lokalt og internasjonalt samlet for å trekke tråder samt utveksle kunnskap og erfaringer med hverandre.

08. november 2019

Kan musikkindustrien likestilles innen 2022?

Er det et utopi å forestille seg en helt nøytral musikkbransje, helt likestilt og balansert mellom kjønn? Hvor alle med et hjerte for musikk i alle former får like muligheter uavhengig av kjønn? Ikke

08. november 2019

Spennende mesterklasse med Marina Pliassova

Lørdag 2. november 2019 fikk pianoelevene ved det regionale talentutviklingsprogrammet, Unge talenter Bjergsted (UtB), møte pianist Marina Pliassova.

01. november 2019

Ukens Spotify-liste: Gunilla Süssmanns favoritter

Pianist, produsent i Den Norske Opera & Ballett og mentor i Senter for talentutviklings nasjonale klavertiltak, Gunilla Süssmann, deler sin favorittmusikk.