Nyheter

19. november 2018

Tradisjonsrike konserter for Det Norske Jentekor

Desember er høysesong for Det Norske Jentekor. De holder fem egne julekonserter, og har i tillegg nærmere tjue andre oppdrag på programmet.

16. november 2018

Danser julen inn med ballett

I desember har ballettalentene fra Valdres Sommerballett fullt opp med forestillinger og studietur til Russland. De reiser også tilbake til Valdres for å delta på Julegalla i Fagernes kulturhus.

16. november 2018

Presenterte soloprosjektet «Rua 57» under TekstLabs jubileumsfestival

Under festivalen «Glokale stemmer» presenterte TekstLab Inkubator- deltaker Ornilia Ubisse sitt soloprosjekt «Rua 57».

09. november 2018

Talent Norge inn i Ung kvartettserie

Talentutviklingsprogrammet Ung kvartettserie skal gi talenter innenfor kammermusikk et løft inn i sine profesjonelle musikkarrierer. Som Oslos eneste faste kvartettkonsertserie tilbys unge musikere enestående møter med internasjonalt anerkjente strykekvartetter.

02. november 2018

Høythengende priser til Crescendo- og ArtEx-talent Amalie Stalheim

Cellist Amalie Stalheim (25) er tildelt og nominert til en rekke priser i høst. Den Stockholmsbaserte musikeren har også konsert med Kungliga Filharonikarna i slutten av måneden.

31. oktober 2018

ArtEx fagsamling om kunst, risiko og mot

Hvordan håndterer kunstneren det å skulle risikere noe? 8. og 9. desember arrangeres ArtEx fagsamling om kunst, risiko og mot.

19. oktober 2018

BFUng i full gang med ny sesong

Rett fra Kina-turné i august dro BFUng i gang et nytt prosjekt. Dette resulterte i en konsert under Ung Nordisk Musikk, som i år ble arrangert i Bergen.

18. oktober 2018

Premiere på første KUPP-komposisjon

Under Ultimafestivalen hadde KUPP-talent Therese Birkelund Ulvo premiere på sin egen musikkinstallasjon, spilt inn med Oslo-Filharmonien.

16. oktober 2018

Ny satsning på dirigentutvikling i Det Norske Jentekor

I sommer startet Det Norske Jentekor med direksjonsundervisning for sine talenter mellom 11 og 18 år.

15. oktober 2018

Talent Norge videreføres: Perspektiver for 2019

Regjeringen viderefører støtten til Talent Norge i Statsbudsjettet for 2019 med 36,9 millioner kroner. Her gir daglig leder Maria Mediaas Jørstad sine perspektiver for Talent Norges arbeid i 2019.