Nyheter

22. mars 2019

Mentorprogrammet Crescendo videreføres

Mentorprogrammet Crescendo tilrettelegger for koblinger mellom morgendagens unge, klassiske utøvere og profesjonelle nasjonale og utenlandske utøvere på høyeste nivå.

22. mars 2019

Stor suksess med Vinterfestspill på Røros

Talentene i KonstKnekt har hatt en hektisk periode, med samling, øving og konserter under Vinterfestspill i Røros kirke 14. - 17. mars.

21. mars 2019

Spennende forberedelser for Talent Trondheim Kammermusikkskolen

TrondheimSolistene har gjennomført en intens øvingsuke og workshop med fiolinist Geir Inge Lotsberg og cellist Alisia Weilerstein.

21. mars 2019

NNKS-talent er gjestekunstner ved anerkjente Icelandic Textile Center

I hele mars har Allyce Wood, som er deltaker i Talentprogram ved Nordnorsk Kunstnersenter, et residensopphold på Island, for å arbeide med nye tekstilarbeider.

20. mars 2019

Tallet er 13!

Senter for talentutvikling Barratt Due lanserer i 2019 et nytt nasjonalt talentutviklingstiltak på klaver for ambisiøse pianister. Blant mange gode søkere plukket juryen til slutt ut 13 kandidater.

20. mars 2019

Det Norske Jentekor Sommerakademi søker nye deltakere

Det Norske Jentekor Sommerakademi er for dedikerte sangere mellom 12 og 18 år fra hele Norge.

20. mars 2019

Debuterte i Royal Festival Hall

16. mars sto Crescendo-solist Sonoko Miriam Welde på scenen i Royal Festival Hall i London. Sammen med Royal Philharmonic Orchestra (RPO) fremførte hun Bruchs fiolinkonsert.

19. mars 2019

Fagsamling om arbeidslivsmestring og publikumsarbeid

Talentprogrammet UREDD følger to spor – et kunstnerisk gjennom mentorordningen, og et faglig knyttet opp mot å arbeide som kunstner.

18. mars 2019

Fikk skreddersydd prosjektveiledning

TekstLab Inkubator-deltakerne Mariko Miyata Jancey, Ornilia Ubisse, Christine Vik Bratvold og Hanna Asefaw deltok på workshop om hva som skal til for å lykkes med en søknad, ledet av Melanie Fieldseth

15. mars 2019

Klar for turné med den Den kulturelle skolesekken

Tre av talentene fra FRIKAR X mottok ellevill jubel da de presenterte deler av GotoGuta som er ett av 27 bidrag som skal være i katalogen for videregående skoler i Akershus for sesongen 2019/20.