–Det har aldri passet så bra å være meg som det gjør her!

04.04.2019 / Emily-Madelen Aarsheim Harbakk (24) er en av 48 unge talenter som utgjør LIMPIs (Lillehammer Institute of Music Production & Industries) første kull noensinne. Men det var bare så vidt hun søkte.

– Jeg har drevet med musikk hele livet. Jeg har alltid skrevet sanger og spilt i band. Men da jeg så at LIMPI søkte studenter følte jeg ikke at jeg var god nok. En venninne av meg klarte å overtale meg til å søke helt i siste liten, samme dag som fristen gikk ut. Og jaggu kom jeg inn, som den siste av alle som ble tatt opp. Jeg vet at jeg var et wildcard, men det har gått så bra!

LIMPI er et nystartet musikkinstitutt på Lillehammer, grunnlagt av Magnus Beite, støttet av Talent Norge.

Harbakk forteller at tiden på LIMPI rett og slett har forandret livet hennes.

–Jeg er en person som kan være litt mye og jeg har veldig mye følelser som går til alle kanter, hele tiden. Dette har tidligere vært stress og ting jeg har tenkt på som negative sider ved meg selv. Det er litt klisjé å si det, men her har jeg lært meg å sette pris på de sidene. Det har aldri passet så bra å være meg som det gjør her! Jeg får virkelig ikke understreket nok hvor viktig dette året er for meg.

Harbakk stortrives både med lærere, mentorer og kanskje spesielt med sine medstudenter. Hun forteller at det blir mange lange kvelder i et av skolens 16 studioer.

–Vi er i en slags boble her hvor vi bare jobber på og skaper ny musikk kontinuerlig, alle er akkurat like engasjerte, det er  kult! Det som gjør LIMPI så annerledes er at det er så ekte. Låtene vi produserer blir faktisk pitchet til bransjen. For noen uker siden var en av Stargate-gutta her, og han pitchet tre LIMPI-sanger til Sam Smith. Forrige uke hadde vi besøk av en haug med artister, og fikk i oppgave å lage hitlåter for dem. Jeg fikk faktisk beskjed i går om at artisten vi pitchet til vil bruke låta vår, og den slippes mest sannsynlig som singel i april. Det er helt vilt.

Hva er planen din videre når dette semesteret er over?

– Akkurat nå er jeg bassist i bandet brenn. på fritiden. Jeg spilte med dem på By:Larm og vi skal også spille på Roskilde, som blir helt sjukt. Etter det drar jeg og fire andre herfra for å make it i LA!

Hun ler litt, men understreker at hun ikke tuller.

– Neida, vi er en gjeng på fem studenter fra LIMPI. Vi er sammensatt av produsenter, artister og låtskrivere. Vi reiser til Los Angeles i august og tar det derfra, men målet er jo å ta over verden!

Les mer om LIMPI her.

 

29. juni 2023

Julie Røssland har signert med Askonas Holt Lies Askonas Fellowship Program

Julie Røssland har signert med Askonas Holt Lies Askonas Fellowship Program

Julie Røssland har signert med Askonas Holt Lies Askonas Fellowship Program

Voksenåsen Vokalakademi

Voksenåsen vokalakademi er et nordisk talentprogram for klassiske sangere.

Voksenåsen Vokalakademi

(WOYS) - The Wilhelmsen Opera Studio for Young Singers

WOYS er et program for unge sangere, som nylig har fullført sin operautdannelse og som står på terskelen til et profesjonelt liv.

(WOYS) - The Wilhelmsen Opera Studio for Young Singers