Fikk skreddersydd prosjektveiledning

18.03.2019 / TekstLab Inkubator-deltakerne Mariko Miyata Jancey, Ornilia Ubisse, Christine Vik Bratvold og Hanna Asefaw deltok på workshop om hva som skal til for å lykkes med en søknad, ledet av Melanie Fieldseth.

Melanie Fieldseth er dramaturg, forfatter, teaterviter og kritiker. Hun har i mange år arbeidet som scenekunstkonsulent i Norsk Kulturråd, og har vurdert mange hundre søknader. Hennes hovedbudskap var betydningen av å synliggjøre i en prosjektbeskrivelse hva som er drivkraften i prosjektet: «slik at man kan kjenne motivasjonen i søknaden og at det er forankret i dere som mennesker».

Med dette som utgangspunkt fikk hver deltager skreddersydd veiledning i å beskrive prosjektene sitt. Med Fieldseths omfattende kompetanse og en helt egen evne til å lytte og sette seg inn hver deltagers kunstneriske målsettinger og prosjekt, åpnet hun nye perspektiver, spørsmålstillinger og potensialer for hver enkelt, samt utvidet kunnskap og refleksjon for alle tilstede.

Deltakerne fra TekstLab Inkubator er i forskjellige faser i sine prosjekter, og som første samling i 2019 ble workshopen en meget inspirerende og motiverende start på videre arbeid, prosess og utvikling.

Det var veldig fint å få generelle råd til søknadsskriving i tillegg til personlig feedback på mitt prosjekt. Det ga meg en retning for både hvordan jeg kan komme videre kunstnerisk i eget prosjekt og hvordan jeg kan ta prosjekter videre ved å skrive gode søknader, forteller Mariko Miyata Jancey.

Les mer om TekstLab her. 

På bildet: Mariko Miyata Jancey
Foto: Frédéric Boudin

Voksenåsen Vokalakademi

Voksenåsen vokalakademi er et nordisk talentprogram for klassiske sangere.

Voksenåsen Vokalakademi
19. september 2022

Patrick Hilmar Ingvaldsen - Skuespiller

Jeg er utrolig takknemlig for at NyeNational har gitt meg mulighet til å jobbe på Nationaltheatret. Det er en fantastisk arbeidsplass med vanvittig dyktige folk i alle ledd. Jeg lærer hver eneste dag!

Patrick Hilmar Ingvaldsen - Skuespiller
19. september 2022

Daria Glenter - Dramatiker

"Gjør en innsats for å være glad på andres vegne, på ordentlig! Det åpner opp rom i deg sjøl som du ikke visste du hadde. Det er en kraft i å glede seg på andres vegne. Du blir sterkere av det sjøl."

Daria Glenter - Dramatiker