Godt nytt år

20.01.2016 / Kjære alle, Talent Norge har lagt bak seg sitt første år, og vi gleder oss stort til 2016!

Allerede nå begynner vi å se konkrete resultater av de første satsingene våre, og vi har også nye, spennende prosjekter på trappene. Det er mye å se frem til i det kommende året!

Samtidig synes vi det er viktig å tenke langsiktighet og stabilitet i det vi gjør. Selv om det er veldig moro å se at prosjektene vi har satset på realiseres, vet vi at talentutvikling er en lang prosess. Derfor er det viktig for oss at alle som samarbeider med Talent Norge ser oss som stabile partnere, som gir rom til å utvikle talenter og bygge gode relasjoner over tid. Dette fortsetter å være betydningsfullt for oss i 2016.

Det gamle året har vist oss at samfunnet er i endring. Stadig flere er opptatt av å gi noe tilbake, videreføre kunnskap og bidra til fellesskapet, også innenfor kulturlivet. Barrierer mellom kunstarter brytes ned og kunstnerdrevne kollektiv vokser frem. Gjennom dette oppstår det en form for delingsøkonomi, som skaper mulighet til å tenke nytt rundt finansiering av kunst. Mange ser verdien i å ha flere økonomiske ben å stå på, og vi vet at det finnes private givere med et stort engasjement for talentutvikling, som kan være verdifulle samarbeidspartnere og gode støttespillere.

Vi håper at 2016 vil bekrefte denne utviklingen, og at vi i det nye året vil fortsette å være viktig og nyttig for talenter, talentutviklere og private bidragsytere – slik at vi sammen kan løfte talentutvikling i kulturlivet ytterligere.

Godt nytt år!

Hilsen Maria