Konserter med Papillondeltakere under Valdres sommersymfoni

16.05.2023 / I sommer skal deltakerne i Talent Norge Junior-satsingen Papillon stå side om side med nasjonalt og internasjonalt anerkjente artister. De unge musikerne skal delta aktivt både på kursene og under festivalen Valdres sommersymfoni.

Vi gleder oss veldig til å følge musikerne i Papillon denne sommeren. Det skjer bestandig noe spennende i møtet mellom unge talenter, profesjonelle musikerne og internasjonale pedagoger, og vi tror dette blir en opplevelse fylt av spilleglede og inspirasjon, sier daglig leder i Valdres sommersymfoni, Mona Kleven.  

Papillon er et talentutviklingsprogram tilknyttet Valdres sommersymfoni, og er en del av Talent Norge Junior. I Papillion skal unge talenter fanges opp, og i en avgjørende alder få tett individuell oppfølging av anerkjente pedagoger og etablerte artister. 

Denne sommeren skal talentene få et innblikk i hvordan en fremtidig artistkarriere kan se ut, og de som vil oppleve talentene kan høre dem på en rekke konserter i tidsrommet 24. juni – 1. juli.   

For billetter og mer informasjon om konsertene, se her: sommersymfoni.no/festivalen/billetter.aspx 

Papillon har to egne konserter

Konserter med Papillondeltakere  

  • 24. juni - Instrumenter i fokus, med blant andre Marianne Thorsen og Pierre Xhonneux 
  • 25. juni - Urtonen, med blant andre Guro Kleven Hagen
 
  • 26. juni - Musikk i Hedalen stavkirke, med blant andre Ivi Karnezi og Jakob Koranyi 
  • 29. juni - Uten å glemme, med blant andre Ivi Karnezi og Jakob Koranyi 
  • 1. juli - Og i morgen skinner solen igjen, med Helge Kjekshus og Ivi Karnezi, samt at samtlige Papillondeltakere er med i Beethovenorkesteret, et orkester på svært høyt nivå med musikk talenter fra inn- og utland. Ledes av Henning Kraggerud. 

Hele festivalprogrammet finnes her.

Foto: Papillon