Mesterklasser og statsministerbesøk på LIMPI

19.02.2019 / Talentene på Lillehammer Institute of Music Production and Industries har startet året med mesterklasser Poppa-Lars og Morten Harket, samt mentormøte med Stargate-produsent Tor Erik Hermansen. De fikk også besøk av Erna Solberg som fikk innblikk i arbeidsprosessene på LIMPI.

Musikkutdanningen på LIMPI har som formål å utvikle talenter innenfor låtskriving og musikkproduksjon, og ble igangsatt i fjor høst. Talentene har startet det nye året med å flytte inn i sitt helt egne LIMPI-bygg og lært av noen av de ledende på feltet.

–Nivået på talentene på LIMPI er høyt. For at disse skal få den beste veiledningen, både musikalsk og karrieremessig, trengs mentorer i verdensklasse, folk som selv har hatt internasjonal suksess og vet hva som skal til. Når våre mentorer, som Tor Erik Hermansen, Emily Warren og Fred Ball  jobber med våre unge artister, låtskrivere og produsenter så skjer det alltid spennende ting. Og den aller viktigste delen av prosessen er når disse er i studio sammen med talentene og veileder direkte inn på deres egen musikk. Det er først når veiledningen blir helt konkret og på et personlig nivå at utviklingen skyter fart og den beste musikken blir til, sier musiker og komponist Magnus Beite, som er en av initiativtakerne bak LIMPI.

Tor Erik Hermansen er en av de faste mentorene tilknyttet LIMPI. Første uken av 2019 var Stargate-produsenten mentor i de 16 skriveøktene som er i løpet av uken. Han ba også talentene om å lage noe som kunne fungere for superstjerne Sam Smith. Se video her.

Stjernemesterklasser
Poppa-Lars besøkte Lillehammer 24. og 25. januar og holdt mesterklasse om mixing. Han er kjent fra Tungtvann, og er hiphop-artist, DJ, produsent og lydtekniker. Studentene hadde to lærerike dager sammen med ham.

A-ha-vokalist Morten Harket holdt 13. februar mesterklasse på LIMPI, hvor han delte tanker og erfaringer rundt tekstskriving, kreative prosesser og hvordan være tro mot seg selv og sin visjon. 

Besøk fra Erna Solberg
12. februar besøkte statsminister Erna Solberg LIMPI. Statsministeren fikk høre historien om hvordan LIMPI er blitt til, deres planer og ambisjoner, og fikk en smakebit på LIMPI-hverdagen og musikkskapelsen i studio. Hun ble også utfordret til å synge sammen med LIMPI-talent Fredrik Domaas. Slik hørtes det ut!

Les mer om talentsatsingen her.

Foto: LIMPI

29. juni 2023

Julie Røssland har signert med Askonas Holt Lies Askonas Fellowship Program

Julie Røssland har signert med Askonas Holt Lies Askonas Fellowship Program

Julie Røssland har signert med Askonas Holt Lies Askonas Fellowship Program

Voksenåsen Vokalakademi

Voksenåsen vokalakademi er et nordisk talentprogram for klassiske sangere.

Voksenåsen Vokalakademi

(WOYS) - The Wilhelmsen Opera Studio for Young Singers

WOYS er et program for unge sangere, som nylig har fullført sin operautdannelse og som står på terskelen til et profesjonelt liv.

(WOYS) - The Wilhelmsen Opera Studio for Young Singers