Nasjonalballetten UNG klar for 2017

13.01.2017 / Etter en spennende høst, er Nasjonalballetten UNG klar for et nytt år.

Kompaniet avsluttet fjoråret på topp, da de medvirket i Nasjonalballettens nye nøtteknekker. For fulle hus bidro danserne til å sette publikum i julestemning, med snøfnugg på tåspissene, Tsjajkovskijs trillende toner og eventyret om Claras jul. Koreografien er skapt av NNB UNGs leder, Kaloyan Boyadjiev, som også stod for konseptet sammen med designer Jon Bausor.  Dette ble en storslått forestilling for både store og små.

Nå som julen er over for denne gang, ser kompaniet frem mot en innholdsrik vår. Først på agendaen står The International Junior Ballets Meeting i Cannes, hvor Nasjonalballetten UNG er invitert til å delta 13. til 18. februar. I løpet av disse dagene vil danserne få muligheten til å delta i workshoper og klasser med ulike lærere. Under oppholdet vil også Nasjonalballetten UNG ha en egen forestilling, samt opptre under den avsluttende galla-forestillingen.

Nasjonalballetten UNG lover at vi også får se dem mer på flere arenaer i de kommende månedene, så det er bare å glede seg!