«Nudes» solgt til BBC Three før norsk premiere

23.08.2019 / Barbosa Film og tidligere UP-deltakere Erika Calmeyer, Nina Barbosa og ArtEx-talent Liv Joelle Barbosa Blad utmerker seg internasjonalt, igjen og igjen!

Allerede før NRK P3's nye ungdomsserie «Nudes» har hatt premiere, er den solgt til BBC Three - den aller første fremmedspråklige serien kanalen kjøper.

– Dette viser at seriens tematikk er relevant utenfor Norge også. Som filmskaper er det veldig stas å vite at enda flere får mulighet til å se «Nudes», sier regissør og serieskaper Calmeyer i NRK's pressemelding.

– Det er helt uvirkelig. Det er en enorm annerkjennelse at BBC skal vise «Nudes». Vi har alltid hatt høye ambisjoner med serien, men dette var faktisk over all forventning, sier regissør og serieskaper Liv Barbosa Blad.

– Jeg er veldig stolt over hva vi har fått til, og vet at dette er en pangstart for seriens internasjonale reise, legger produsent Nina Barbosa Blad til.

Serien har premiere på NRK TV søndag 22. september. Talent Norge gratulerer!

Fagsamlinger 2023

Gjennom programperioden fagsamlinger som fordyper seg i ulike temaer.

Fagsamlinger
02. mars 2023

Møt ArtEx deltager Mie Gjersen Hansen

- Å ha en mentor er gull verdt. Både når det gjelder råd om hvordan håndtere profesjonelle utfordringer og det å se på seg selv.

Møt ArtEx deltager Mie Gjersen Hansen
02. mars 2023

Møt ArtEx deltager Thea Sofie Loch Næss

Ved hjelp av ArtEx satser Thea nå internasjonalt med base i New York.

Møt ArtEx deltager Thea Sofie Loch Næss