Se Nagelhus Schia Productions og AMP-dansernes nye dansevideo

05.05.2020 / AMP - Aspirant Mentor Program – er et samarbeid mellom Nagelhus Schia Productions, Talent Norge og Sparebankstiftelsen DNB. Den nye dansevideoen er et resultat av at de som mange andre i bransjen er tvunget til å tenke helt nytt.

I AMP får talentene en skreddersydd talentutviklingspakke hvor de får nye kunstneriske erfaringer og videreutvikle sine ferdigheter, blant annet gjennom å skape nye verk koreografert av internasjonalt ledende koreografer. 

Nå slipper AMP-talentene og resten av Nagelhus Schia Productions hyllesten «Et vakkert smykke» til barna. Se video her!

Den nye dansevideoen er et resultat av at de som mange andre i bransjen er tvunget til å tenke helt nytt. Dette skriver Nagelhus Schia Productions i en pressemelding:

«Et vakkert smykke er et samarbeidsprosjekt med sanger Tonje Unstad og koreograf Yaniv Cohen. Sangen med samme tittel er fra 2018 og handler om glitrende hemmeligheter som ligger godt skjult av tang og tare på havets bunn. 16 dansere fra Nagelhus Schia Productions filmet seg selv hjemme i Norge og utlandet der de danser til Unstads musikk. Videoen er en hyllest til alle barn i Norge og en takk for deres påminnelse om at vi må fortsette å leke, også i vanskelige tider. Et vakkert smykke reflekterer hvordan koronaviruset har begrenset vårt bevegelsesrom og hindrer oss i å treffes og danse sammen».

Wilhelmsen-akademiet / Nasjonalballetten

Wilhelmsen-akademiet er Nasjonalballettens satsing på unge ballettalenter, og den første talentsatsingen av sitt slag i Norge.

Wilhelmsen-akademiet / Nasjonalballetten
17. september 2022

Live Skullerud - Dansekunstner

"Det har vært spennende å få et innblikk i hva som rører seg i andre deler av kultur- og idrettsfeltet. Det gir meg følelsen av at jeg enklere kan løfte blikket ut av min egen boble i dansefeltet."

Live Skullerud - Dansekunstner
03. august 2022

Marianne Haugli - Danser

"Det føles veldig givende og stas å være en del av et community, som virkelig er der for oss. Spesielt i disse sårbare tider som vi dansekunstnere står i."

Marianne Haugli - Danser