Talenter og talentutviklere samlet til Talent Norge-seminar

24.02.2017 / Mandag 20. februar var talenter og prosjekteiere i Talent Norge samlet for første gang, til en inspirerende dag fylt med erfaringsutveksling, nettverksbygging, samtaler og entusiasme. Guro Kleven Hagen, Eivind Holtsmark Ringstad og Espen Berg sto for de kunstneriske innslagene.

– Det var stort å se så mange talenter og utviklere på et sted, og å få ta del i all erfarings- og kunnskapsutvekslingen som fant sted denne dagen. Samlet på denne måten får vi virkelig sett de enorme ressursene som er tilknyttet Talent Norge i dag, sier daglig leder i Talent Norge, Maria Mediaas Jørstad.

Talent Norges prosjekter representer et imponerende antall talenter og talentutviklere fra hele kulturlivet, med opp mot 1500 talenter fordelt på de ulike prosjektene. Målsetningen om at Talent Norge skulle samle unge talenter og nyutdannede kunstnere, både skapende og utøvende, er for lengst nådd. Talent Norge vil i tiden fremover fortsette å innkalle til samlinger og seminarer, i samarbeid med satsingene.

– Vi får daglig inspirerende rapporter og tilbakemeldinger om aktivitet og resultater fra de ulike satsningene i vårt omfattende nettverk. Ved jevne mellomrom skal vi skape møteplasser for deling av kultur og tankesett, verktøy, problemstillinger og modeller, sier Mediaas Jørstad, og fortsetter:

– Sammen skal vi skape et sterkt og støttende miljø for talentutvikling på toppnivå i kulturlivet, på tvers av genre. Takk til alle som var tilstede og bidro med kloke tanker om utfordringer og muligheter. Vi gleder oss til fortsettelsen og vil komme tilbake med mer om dette om ikke lenge, avslutter hun.