TekstLab-talent til New York

13.01.2017 / TekstLab Inkubator-talentet, samtidsdanseren Christine Vik Bratvold, har mottatt reisestipend fra TekstLab, og reiser i januar til New York for å jobbe på prosjektet sitt.

– Dette ser jeg utrolig frem til. I New York får jeg tid og rom til å utvikle meg som dansekunstner ved å fordype meg i tekst og bevegelse hos “Movement Research”. Jeg skal også gjøre de siste justeringene på forestillingen min før flere visninger i Norge i løpet av året som kommer, forteller Bratvold.

Forestillingen hennes har fått navnet “Tro og Overbevisning”, og tar utgangspunkt i hvor stor plass en ide kan ta i menneskesinnet og menneskekroppen. Verket spiller på fascinasjonen over tankenes og viljens kraft og potensial, og er utviklet sammen med Shanti Brahmachari og Cecilie Lindeman Steen. Første visning blir i Asker som en del av Den Kulturelle Skolesekken – men først går turen altså til New York:

– Det blir en innholdsrik reise og jeg gleder meg til å få nye kontakter, og til å komme tilbake til Oslo med ny kunnskap og inspirasjon. Jeg gleder meg selvfølgelig også til å vise min nye produksjon “Tro og Overbevisning” i løpet av 2017, avslutter Bratvold.