Møt coachene

Coaching-arbeidet i ArtEx-sammenheng konsentrerer seg om dypmotivering, personlige mål og hindringer; omgjøring av kunnskap til vaner og mestring av situasjonsbestemte utfordringer. Coaching-roller skiller seg dermed fra mentor-funksjonen, som er å åpne karrieremessige muligheter for deltagerne ved å gi dem gode profesjonelle råd, sette dem i forbindelse med nøkkelpersoner og utvide deres kontaktnett.

Cecilie Ystenes

Partner og RAW mentaltrener Cecilie er en erfaren mentaltrener med sterk faglig bakgrunn innen psykologi. Hun har lang erfaring med å hjelpe andre mennesker til å utvikle sitt potensial både på individ­, team og organisasjonsnivå. Hun har gitt ut bok i mentaltrening og jobber daglig med å utvikle mennesker i prestasjonsmiljøer. Cecilie sier selv: «Jeg er en coach som brenner for å hjelpe andre mennesker å få ut sitt potensial.»

Jan Georg Kristiansen

Siviløkonomen og læreren som i 2005 ble Norges 1. Master-sertifiserte ICF-­coach MCC. Utdannet fra Erickson Coaching International og forfatter av to coaching-­ og lederutviklingsbøker. Jan Georg sier selv: «Min spesialitet er ved coaching og mental trening å hjelpe talentet og lederen i deg, gjennom å foredle visdommen og energien i også motstand. Slik lykkes du i å over-levere både på de resultater du er blitt ansatt til å levere, og på det du har satt deg fore å skape i livet.»

Miriam Sandbæk

Sosialantropolog og utdannet Co­Active coach fra the Coaches Training Institute. Medlem av the International Coach Federation (ICF). Hun guider kunstnere, akademikere, ledere og andre skapende mennesker i å bringe sine visjoner ut i verden. Miriam sier selv: «Jeg er opptatt av hvordan vi ved å få større tilgang til oss selv og våre ressurser, lettere kan tre inn i nye historier og større mulighetsrom, på måter som gir glede, kraft og inspirasjon – både for oss selv og andre rundt oss.»

Even Lynne

Even Lynne er internasjonalt sertifisert coach fra the Coaches Training Institute (CTI). Even sier selv: «For å lykkes på høyere nivåer er det å skape seg en særegen kunst­nerisk stemme av avgjørende betydning. For å bli kraftfull må stemmen forankres i hvem du er. I mitt arbeid som coach har jeg som hovedfokus å hjelpe kunstneren til å finne sitt unike bidrag og å arbeide med å rendyrke denne kjernen.» 

Hanne Riege

Utdannet danser og pedagog ved Den norske balletthøgskolen, med videreutdanning i ‘Theatre movement’ fra Sveits. Tidligere dekan ved Statens Teaterhøgskole og prorektor ved Kunsthøgskolen i Oslo. Undervist i fagene sceneplastikk, yoga/pust, avspenning, og bruk av tango, vals og salsa relatert til scene. Knyttet til Universitetet i Oslo/Iped siden 1986. I sin forskning arbeider hun med hva hver enkelt må gjøre med seg selv for å bli klare til å prestere, og hva som må til for å kunne yte maks i en kunstnerisk situasjon.