Realness - Nagelhus Schia Productions strømmer forestillingen!

For første gang strømmer Nagelhus Schia Productions en hel forestilling. I samarbeid med filmselskapet M12 brukes avansert kamerautstyr i stor stil for å skape et levende og kunstnerisk interessant møte mellom scene og film.

Realness er en sarkastisk parodi av den internasjonalt anerkjente koreografen Daniel Proietto, som leker med konseptet for reality-TV og tvinger oss til å konfrontere våre egne fordommer og moralske forfall.  

Realness er en mørk komedie som konfronterer publikum med svært viktige tema som rasisme, mobbing, overgrep, maktmisbruk og manipulasjon. Proietto ønsker med dette å øke bevisstheten rundt disse relevante emnene og deres plass i underholdningsindustrien i dag. 

Sammen med Guro Nagelhus Schia spiller Daniel Proietto selv mot danserne i Realness. De portretterer henholdsvis The Producer og Camp Maestro, to manipulerende personer som ikke legger noe imellom for å øke seertallet til TV-showet sitt. De viser hvor kynisk denne bransjen kan være.

Stykket bruker elementer fra dans, drama, komedie og film. De dyktige danserne fra NSP 2 spiller på et bredt register av bevegelseskvalitet, uttrykk, følelser og personligheter i sin fremstilling av 7 fargerike deltakere, også kalt The Wannabes. Vi får i tillegg se flere profilerte scenekunstnere som Niklas Gundersen, Silya Nymoen, Mimi Devine, Vebjørn Sundby og Alan Lucien Øyen i gjesteroller. 

Realness inneholder språkbruk som kan oppfattes som krenkende av enkelte. Mindreårige bør se stykket sammen med en voksen.

Stykket består av dans og drama og foregår på engelsk.

Realness strømmes 26.-28. juni 2021.

Billetter kan kjøpes her.

13. juni 2022

Mathilde Caeyers - Danser og koreograf

"Jeg har fått mentorer som har gitt meg mot til å satse, et nettverk som har skapt spennende samarbeid, synlighet og generelt følelsen av at det er en plass for meg i dansekunstmiljøet i Norge."

Mathilde Caeyers - Danser og koreograf
30. mai 2022

Lisa Teige - Danser og skuespiller

"Det jeg har lyst å oppnå er å skape opplevelser som setter spor hos publikum og gjør dem sulten på mer."

Lisa Teige - Danser og skuespiller
30. mai 2022

Helena E. K. Byrt - Danser

"Jeg får en helt spesiell følelse når jeg danser, som jeg så langt ikke har kommet i nærheten av noe annet sted. Det er som om tiden stopper og jeg kommer inn i en helt egen sone."

Helena E. K. Byrt - Danser