Seminar Kunst som politikk: Å se seg selv i kunsten - identitet og det personlige m/Susanne Xin, Carl Aquilizan, Michael Aspli

TekstLab-kunstnere, deriblant Carl Aquilizan og Susanne Xin, med aktuelle prosjekter knyttet til identitet og det personlige i kunsten møtes i en samtale om hva det innebærer å ta et oppgjør med den normative forståelsen for hva en kan være og gjøre. En samtale med utgangspunkt i kjønnsroller/kjønnsidealer, maskulinitet/femininitet og det dokumentariske.

Carl Joseph Aquilizan er koreograf, utøver og skribent. Han er Inkubator-deltaker fra 2021 hvor han har utviklet soloprosjektet Flower Boy. Han er med i TekstLabs Teaching Artist program og er samskapende kunstner i kollektive produksjoner.

Susanne Xin er kunstner og pianist. Etter å ha deltatt i TekstLab Unge Stemmer og Prøverom Ung er hun nyeste tilskudd til TekstLab Inkubator. Susanne er involvert som teaching artist for barn og ungdom og samskapende kunstner i TekstLabs kollektive prosjekter, i tillegg til å utvikle sitt eget prosjekt Cây đa.

Gratis inngang, åpent for alle

Arrangementet er en del av TekstLab Performing Arts Festival: Glokale Stemmer 18-30.oktober 2021.

TekstLab er støttet av: Gjensidigestiftelsen, Bergesenstiftelsen, Kulturrådet, Kulturtanken, Oslo kommune, Områdeløft Grønland og Tøyen, Sparebankstiftelsen DNB og Talent Norge.

Se hele festivalprogrammet her.

Voksenåsen Vokalakademi

Voksenåsen vokalakademi er et nordisk talentprogram for klassiske sangere.

Voksenåsen Vokalakademi
19. september 2022

Patrick Hilmar Ingvaldsen - Skuespiller

Jeg er utrolig takknemlig for at NyeNational har gitt meg mulighet til å jobbe på Nationaltheatret. Det er en fantastisk arbeidsplass med vanvittig dyktige folk i alle ledd. Jeg lærer hver eneste dag!

Patrick Hilmar Ingvaldsen - Skuespiller
19. september 2022

Daria Glenter - Dramatiker

"Gjør en innsats for å være glad på andres vegne, på ordentlig! Det åpner opp rom i deg sjøl som du ikke visste du hadde. Det er en kraft i å glede seg på andres vegne. Du blir sterkere av det sjøl."

Daria Glenter - Dramatiker