TN Arena

TN Arena er Talent Norges digitale scene - en plattform for talentutvikling innenfor kunst og kultur, på tvers av satsinger og uttrykk.

Møt ArtEx deltager Torje Fagertun Spilde

- ArtEx var det dyttet i ryggen som karrieren min trengte

Møt ArtEx deltager Catharina Vu

- Gjennom ArtEx har jeg kommet nærmere der jeg ønsker å være.

Møt ArtEx deltager Heiki Riipinen

- Jeg har mye jeg kan takke Talent Norge for.

Aurora Sæterhaug Bye - Musiker

"Mulighetene til å spille profesjonelt orkester vokser ikke akkurat på trær, spesielt ikke i Nord-Norge. Et mentorprogram for unge musikere med tilknytning til nord er derfor veldig viktig."

Sebastian Vobes - Låtskriver

"Du kommer langt ved å bare være grei og ålreit, skriv og produser så ofte du kan, men gjør det med andre også! To/tre hoder er bedre enn ett."

Patrick Hilmar Ingvaldsen - Skuespiller

Jeg er utrolig takknemlig for at NyeNational har gitt meg mulighet til å jobbe på Nationaltheatret. Det er en fantastisk arbeidsplass med vanvittig dyktige folk i alle ledd. Jeg lærer hver eneste dag!

Daria Glenter - Dramatiker

"Gjør en innsats for å være glad på andres vegne, på ordentlig! Det åpner opp rom i deg sjøl som du ikke visste du hadde. Det er en kraft i å glede seg på andres vegne. Du blir sterkere av det sjøl."

Jacob Jensen - Skuespiller

"Det er inspirerende å være en del av et nettverk med ambisiøse kunstnere fra ulike felt som brenner for faget sitt. Jeg håper det også kan det bidra til nyskapende samarbeid i fremtiden."

Marita Isobel Solberg

"Jeg blir veldig inspirert av åpne mennesker som deler og samarbeider uten frykt, de som lytter."

Agnes Ida Pettersen - Komponist

"Å møte utøvere fra de andre fagene, teater, dans og så videre bidrar til å åpne mulighetsrom, det setter det man driver på med, og hva man selv tenker om det man driver på med, i et fint perspektiv."