Solistkoret UNG

Med Solistkoret UNG ønsker Solistkoret å bidra til å skape en ny generasjon av ensemblesangere. Utvalgte talenter gis unike muligheter til opplæring og kompetansebygging sammen med profesjonelle musikere.

På bakgrunn av prøvesang, vil åtte til tolv sangere i aldersgruppen 18-26 år fra hele landet bli plukket ut som deltakere i talentutviklingsprogrammet, og honoreres for deltakelsen. En av målsetningene er å bidra til å legge fundamentet for fremtidige profesjonelle sangerkarrierer, og å bidra til å lette overgangen fra student til profesjonell musikertilværelse.

Gjennom samlinger ledet av Solistkorets dirigenter og kunstneriske leder Grete Pedersen vil talentene få tilgang individuell coaching. Solistkoret skal samarbeide og utveksle erfaringer med sentrale kulturinstitusjoner.

På bildet f.v.: Ingvild Skaatan, daglig leder Det Norske Solistkor, Maria Mediaas Jørstad, daglig leder Talent Norge, Grete Pedersen, kunstnerisk leder Det Norske Solistkor og Anders Bjørnsen, leder kunst og kultur Sparebankstiftelsen DNB. Foto: Det Norske Solistkor

Private bidragsytere:

  • Sparebankstiftelsen DNB

For mer informasjon, kontakt Ingvild Skaatan.

Info
Sjanger Dans, Musikk
Område Nasjonal
Vedtatt 2020
Periode 2020-2022
Finansiering
Talent Norges tildeling 1 millioner NOK
Private bidragsytere 2,35 millioner NOK
Total støtte 3,35 millioner NOK

Digital masterclass Dirigentforum med Alexander Meraviglia-Crivelli & Risto Nieminen

We are thrilled to announce to you the planning of our next digital Dirigentforum with leaders of prestigious musical European institutions.

Digital masterclass Dirigentforum med Alexander Meraviglia-Crivelli & Risto Nieminen
28. desember 2020

Voices of the North episode 3 - Conversations with Nordic talents and their mentors - Benjamin Mørk

«Voices of the North» er et samarbeid mellom Talent Norge og SpareBank 1 Nord-Norge, Samfunnsløftet. Sammen sørger de for at topptalenter får tilgang til kunstfaglige støtteordninger der de bor.

Voices of the North episode 3 - Conversations with Nordic talents and their mentors - Benjamin Mørk

Mesterklasse med Tor Espen Aspaas

Mesterklasse med Tor Espen Aspaas - Senter for Talentutvikling Barratt Due

Mesterklasse med Tor Espen Aspaas