Deltakere i Dirigentforum Kor sesong 2021/2022

Simon Arlasjö

Mick Aspen Melby

Mick Aspen Melby fra Trysil er dirigent, sanger og pedagog, bosatt i Oslo. Han har seks års høyere utdanning innen kordirigering fra Norges musikkhøgskole, hvor han studerte med Vivianne Sydnes og Grete Pedersen. De senere årene har Mick jobbet fast med flere kor i Oslo-området. For tida er han fast dirigent for Meraki kammerkor, Choriolis og Ringsaker mannskor. Hver annet år er han musikalsk leder for «Kanalen - et spel om Støa kanal» i Trysil. Mick jobber med alt fra nybegynnere til profesjonelle. Han har vært visedirigent i Den norske studentersangforening og dirigert på flere konserter med Grex Vocalis. I forbindelse med masterstudiet var han assistent i, og dirigerte to konserter med Det norske Solistkor. Mick holder jevnlig seminar og workshops med andre kor, og han underviser i sang og dirigering. 

Louis Gal

Louis Gal (født 1991) begynte i tidlig alder å synge med koret Maîtrise de Saint-Christophe de Javel under ledelse av Lionel Sow og deretter ved French Radio Children Choir med Toni Ramon og Sofi Jeannin.
Etter først å ha vært innom vitenskapelige studier startet Louis på National Conservatory of Lyon der han studerte korledelse under Nicole Corti og Lionel Sow. I forbindelse med et Erasmus-stipend ved Norges musikkhøgskole i Oslo arbeidet han sammen med Grete Pedersen.
Nå er han også valgt ut som et av fem talenter i Dirigentløftet for unge dirigenter.
Siden 2016 har han vært dirigent for barnekoret der han først startet å synge. I 2021 ble han musikalsk leder for det parisiske kammerkoret OTrente, grunnlagt av Raphaël Pichon.
Louis Gal er lidenskapelig opptatt av a cappella-repertoar og Tidligmusikk. Han jobber også jevnlig som assistentdirigent for French Radio Children Choir og noen ganger for ensemblene Les Cris de Paris, Le Concert Spirituel og Choir of the Orchestre de Paris. Foto: Sophie Dufourcq